CEO/CFO

Det samlede økonomiske og administrative ansvar er der jeg viser min relationelle ledelsestilgang tydeligst. Top- og bundliniens realiteter skal formidles og håndteres professionelt og personligt på samme tid. Jeg står til ansvar overfor den enkelte medarbejder, ejerkreds og bestyrelse for resultaterne og måden hvormed de er opnået.

Med 3 1/2 års erfaring som adm. direktør, har jeg været igennem de fleste facetter af rollen som CEO og CFO, over ansættelser og afskedigelser, overskud og underskud, kapitaludvidelse, likviditetsstyring, til forhandlinger med ejere, banker og medarbejdere.

CMO/CCO/C?O

I arbejdsfællesskabet med mellemledere og medarbejdere tager jeg det ledelsesmæssige ansvar for mål og midler, retning og rammer.

Med et både uddannelsesmæssigt og erfaringsmæssigt fundament i marketing, et højt abstraktionsniveau og mit personlige drive, har jeg altid fokus på forandring og forbedring, leverer visioner, ideer og nytænkning, inspirerer og udvikler.

Jeg bidrager med 20 års erfaring indenfor strategi, forretningsudvikling, innovation og marketing, og med 10 års C-level ledelseserfaring.

ANSÆTTELSESFORM

Jeg søger ansættelse på de vilkår vi bliver enige om, og som er de mest optimale for de mål der skal nåes, og de opgaver der skal løses.

Det betyder at jeg er åben for både ansættelse på almindelig vilkår, interimopgaver, projektansættelser, eller dersom andre forpligtigelser tillader det, som ekstern rådgiver og konsulent.

Jeg bestrider gerne samme stilling til jeg skal pensioneres hvis jeg er den rette til det, lige så vel som jeg gerne investerer mig selv fuldt ud i et halvt års interimopgave dersom det er det vi fælles finder er det rette.

Læs mit CV
Ring på 53 68 68 50
Skriv til jesperlh@gmail.com
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.