YDRE & INDRE
ORDENTLIGHED

Kierkegaards spidsborger har ikke levet forgæves, den ydre ordentlighed stortrives, den indre er forsømt. Derfor ser vi hele tiden nye mutationer af skam, stress og konflikt der suger glæden ud af livet.

Ordentlighed i det indre og ydre er en livslang opgave. Få mod, frimodighed og et sted at starte ordentligt.

SE OP
SE MIG

Diversitet er at løfte blikket fra definitionerne og se mennesket. Ansvarlig ledelse er at løfte blikket endnu en gang og se helheden. Diversitet er et moralsk ansvar som belønner de der løfter det.

Med et personligt aftryk efterlader jeg jer et sted, hvor skulderne sidder løsere, hvor forskellighed er jeres virkelighed og det er rart at være.

STRIKKET
SAMMEN

I fællesskab finder vi frem til hvad det er i har brug for, hvad I søger inspiration til og ønsker at blive udfordret og uddannet i.

Jeg hjælper jer igennem en afklaring af hvad I har behov for af oplæg/foredrag/indspark, også selv om det måtte falde udenfor de områder jeg selv har viden om og kan byde ind på.

SÅRBAR
& HÅRDFØR

Når du retter ryggen og løfter hovedet ser du bedre, men afslører samtidigt sin sårbarhed. Hvis man for alvor vil lede andre, må man vise sig.

Det er modigt at vise sin sårbarhed, fordi andre både kan og vil bruge det. Men at blive såret er ikke et nederlag, men via udholdenhed og standhaftighed, vejen til hårdførhed.

RING
53 68 68 50


ELLER SKRIV TIL
jesperlh@gmail.com

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.